Målgruppebeskrivelse

KFUM's Kollegium henvender sig til hjemløse mænd og kvinder fra 18 år og opefter. Udover at være boligløs, skal vores beboere have en anden social problemstilling. Det kan fx være et misbrug af alkohol/hash eller en psykisk lidelse, der gør, at personen ikke kan bo i egen lejlighed. Med andre ord skal man have en anden problemstilling udover at være boligløs for at bo på KFUM's Kollegium.

Beboerne bor her for at få hjælp til at komme på rette fode igen. Derfor skal beboere med diagnoser og misbrug være motiverede til at gå i behandling for deres lidelser eller afhængighed. Hvis du vurderes til ikke at være en del af målgruppen, henviser vi videre til relevante alternativer. 

Derudover har vi forventninger til at beboerne er selvhjulpne, samarbejdsvillige og motiverede til at gøre noget ved deres livssituation.

NB. KFUM's Kollegium har en nultolerance overfor misbrug på stedet og det kan medføre en bortvisning hvis man bryder reglerne herom. Derudover tager vi ikke imod borgere i substitutionsbehandling eller med misbrug af hårde stoffer inkl. kokainmisbrug.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com